Už zajtra to vypukne – Vianoce klopú na dvere a preto prinášam zbierku vyše 50 SMSiek s témou Veselých Vianoc a Šťastného nového roka. Tematicky by si každý mohol nájsť tú „svoju“ textovú správu: nechýbajú tradičné, veselé, duchovné no ani novoročný vinš.

Cingi lingi, bum, zaznel zlatý zvon. Čo Ježiško nadelí, šepkajú si anjeli. Všetko najlepšie k prežitiu vianočných sviatkov želá …
Vôňa medu, ihličia, dobrôt plný stôl, atmosféra vianočná, liek na každý bôl. Je to čas vianočný, keď stromček sa ligoce, zo srdca prajem Ti prekrásne Vianoce.
Fujavicu šťastia , víchricu pohody , závej radosti , len malú vločku všedných starostí a hlavne lavínu zdravia a lásky v Novom roku praje …
Na okno nám mrázik kreslí, Vianoce k nám pokoj vniesli, pod stromčekom darček malý, nech Vám úsmev stále žiari.
Je čas šťastia, veselosti, každý pieseň spieva. Nech vo Vašej domácnosti sa radosť rozlieva.
Somárik sa niekde stratil, ježiško nám darček stratil, anjelik sa niekde túli, čertík zase trávu húli. Vianoce si zachránime, slivovice napálime... Veselé vianoce Ti praje tvoj milý, nádherný a krásny ježiško alias ...
Všetkým stresovaným ženám!!! Nezabudni, že sa Ježiško narodil v chlieve, takže sa vykašli na vianočné upratovanie, nech sa u Vás cíti ako doma.
Ježiškove ručičky nech Vás žehnajú, Ježiškova Matička nech Vám pomáha. Anjeli z neba nech Vám spievajú a požehnané Vianoce a šťastlivý Nový rok nech Vám zaželajú.
Kde sa vzal tu sa vzal, snehuliak tu ráno stál. Priniesol nám balíčky, pre veľkých aj maličkých. Stromček sa už ligoce, prajem ti šťastné Vianoce.
Keď vonku zvonia zvončeky, keď ľudia kradnú stromčeky, keď v Tescu kapra kúpiš, a doma nože brúsiš, a punč Ti oči zligoce, sú tu opäť Vianoce.
Kde udrie zvon zvestujúci príchod čarokrásnych Vianoc zabudnite na starosti a celý nasledujúci rok prežite v radosti.
Keď raz príde za tebou ujo s veľkou bielou bradou a natlačí ťa do vreca, neboj sa, to som napísala Ježiškovi, že ťa chcem pod stromček.
Nech vianočný zvonček ti šťastím zvoní, nech vianočný čas sa v lásku zmení, a tak krásne ako sa hviezda ligoce, tak nádherné a tajomné ti prajem Vianoce...
Keď tíško padá sneh a ku šťastiu chýba iba krok, vtedy si na Teba spomeniem a zaprajem Veselé Vianoce a Šťastný Nový rok.
Krásne a radostné Vianoce, nech lásky radosti i pohody je vždy dosť a v tom ďalšom roku nech úspech, šťastie a zdravie stáli vždy po Tvojom boku.
Nech čerti od Vás smolu odnesú a choroby stratia Vašu adresu. Veľké príjmy, nízke dane a sexu tak primerane počas celého roku praje …
Nech čaro Vianoc spríjemní chvíle pohody v kruhu Vašej rodiny. Nech nastávajúci rok prinesie Vám veľa zdravia, šťastia a splnenie aj tých najtajnejších želaní Vám praje…
Kopec darčekov čo srdce pohladia, rodinu a prateľov čo nikdy nezradia. K bohatstvu krôčika a ku šťastiu skok. Prajem pekné Vianoce a šťastný Nový rok!
Maličký anjelik v okne stál a krásne Vianoce všetkým ľuďom prial. Aby v novom roku zdravie, šťastie lásku mali a stále sa na seba pekne usmievali.
Nech dnes najkrajší zaznie zvonu hlas, v deň ktorý rozveselil Ježiško v každom z nás. Nech láska nás vždy krásne hreje a zdravie nech sa z lásky skveje. Taktiež pokoj v duši a v rodine o polnočnej hodine ti praje …
Nech chvíle lásky a pokoja, všetky bolesti vám zahoja. A tá láska so zdravím sa snúbia, na Vianoce majú byť šťastní všetci ľudia. Šťastné a Veselé Vianoce!
Nech sa všetka starosť zruší, nech zavládne pokoj v duši, čo bolelo nech sa zhojí čo tešilo nech sa zdvojí, aby boli v Novom roku iba slzy šťastia v Tvojom oku.
Nech Vám Vianoce prinesú radosť duše a nech je pre Vás posolstvo nebeského pokoja šťastím v nasledujúcom roku …
Nech vianočný stromček svieti naozaj pre všetkých ľudí, nech žiari starým aj mladým. Nádherné Vianoce a krásny Nový rok praje …
Nech Vás dary Božej milosti po celý rok chránia, nech Vám dá Boh šťastia a hojnosti v tento čas vianočný.
Nech zvony zvonia a srdcia plesajú, nech sviece horia a čaše štrngajú. teraz keď ku šťastiu chýba len krok, prajem ti Veselé Vianoce a Šťastný Nový Rok.
Nešťastným šťastíčko , chorým zdravíčko , chudobným konto mastné , rodičom deti šťastné , slepým svetlo , zamrznutým teplo a teplým aby to v hlave preplo… Požehnané a milostiplné Vianočné sviatky , radostný a pokojný nový rok Vám prajú…
Oheň v krbe tíško praská, v našich srdciach je kľud a láska. Z oblohy sa sype sneh, vločky tančia v závejoch. Idú sviatky vznešené preto všetko dobré prajeme. Príjemné prežitie vianočných sviatkov praje …
Oheň v krbe tíško praská, v očiach vládne pokoj, láska. Už sa stromček ligoce, prajem Ti krásne a šťastné Vianoce.
Vianoce lásky a pokoja, nech každú tvoju bolesť zahoja. V kruhu najbližších tešte sa spolu, až budete sadať k štedrému stolu.
Prišiel som dnes medzi Vás ako dieťa, jeden z Vás. Príďte ku mne, volám Vás, som Váš priateľ, som Vás brat. Hlboké prežitie Ježišovej blízkosti a z toho plynúcu vianočnú radosť a pokoj praje …
Radosť ktorú pocítili skromní pastieri, keď prišli pozdraviť Božie dieťa nech je aj Vašou radosťou a nevýslovným šťastím Vám praje …
Zvončeky už zvonia, ihličie nám vonia, svetlo sviečok mihotavé, Vianoce k nám prišli práve. Preto sviatky krásne majte, v pohode ich prežívajte.
Šťastie nech sa na Teba znesie ako vločky snehu, Nový rok nech Ti prinesie zdravie lásku, šťastie a nehu.
Sane sa mi rozpadli, darčeky mi ukradli, anjeli sa niekde túlia, čerti zase trávu húlia. Všetko je to na potvoru, asi pôjdem na podporu "Ježiško!"
Letí k tebe darček z neba, je v ňom všetko, čo ti treba, šťastie, pokoj, láska, neha, Ježiško má rád aj teba, každú slznú kvapôčku, premení ti na vločku.
Tak ako sa v piesni spieva: Narodil sa Kristus Pán, radujme sa, v srdci majme čistotu na pamiatku tohto zrodu, sme tiež potomkami kráľovského rodu. Prajem krásne prežitie týchto Vianočných sviatkov.
Takto na diaľku hádžem pod Tvoj stromček všetko zdravie, šťastie a lásku sveta tak si to váž a ničím nepokaz. Pekné prežitie Vianočných sviatkov prajem.
To nie je sen, to sa ti nezdá, z neba naozaj padá strieborná hviezda. Niečo si praj! Vianoce biele. Konečne sme sa už dočkali tej čarovnej chvíle.
Túžim vianočný pokoj v sebe mať a všetkým ho rozdávať, lebo nám ho Ježiško prišiel dať. Zo všetkých darov volím vianočný pokoj. Požehnané vianočné sviatky Vám želá …
V izbičke za oknom sa niečo chystá, stromček už svieti, radosť je istá. Do tichej noci anjeli spievajú, požehnané Vianoce celému svetu želajú a ja sa k nim svojim pozdravom pripájam.
V tento krásny čas vianočný Ti želám aby boli všetky Tvoje dni požehnané láskou pokojom, zdravím a rodinnou harmóniou. Šťastný krok do Nového roku želá …
Veľa krásnych chvíľ v príjemnej atmosfére Vianoc, pevné zdravie, šťastie a veľa rodinnej pohody v novom roku Vám želá …
Na stromčeku sviečka svieti, pokoj, šťastie nech k vám letí. A keď rozžiaria sa vaše tváre by hojnosti ste mali stále.
Veselé Vianoce a šťastný Nový Rok, nech Vám z pece neodpadne bok a z hrnca rúčka a nechytí Vás horúčka. Prajem Vám aby kapor nebol na čierno, manželka na mäkko a Vy na mol. Pekné Vianoce.
Vianočná ruža zdobí stôl, tíško hrá hudba. Čakáš ten okamih , aby sa Ti splnila túžba. Pokoj a radosť nech Ťa v srdci hreje , nech sa Tvoja rodina cez Vianoce smeje. Praje …
Vôňa medu , ihličia , dobrôt plný stôl , atmosféra vianočná liek na každý bôľ. Zabudnite na starosti buďte stále šťastí , nech je pre Vás Nový rok krajší ako krásny! Prajú …
Kapor je v mrazáku, kaša sa varí, všetko máš na háku, všetko sa darí. Stromček je v plameňoch, prekrásne svieti a všetky salonky zožrali deti! Veselé Vianoce! :-)
Všade znie ozvena Vianočného ticha, odniekiaľ z tmy mráz do okien dýcha. Sviečka i prskavka v našich očiach žiari. Prišiel čas obrátiť list v starom kalendári. Krásne Vianoce a šťastný Nový Rok!
Všetko krásne v novom roku, dobrých ľudí popri boku. Veľa šťastia, veľa zdravia, nech sa všetky plány zdaria.
Všetko sa všade ligoce, veď sú tu Vianoce. Ku šťastiu chýba už len krok a tak Vám želám Veselé Vianoce a šťastlivý Nový rok.
Z príležitosti slávenia narodenia Božieho syna Vám prajem aby Vaše srdcia naplnila vianočná radosť a pokoj, aby sme okoliu preukazovali lásku a dobrotu Betlehemského dieťaťa.
Znie zvon večerným šerom, ligot hviezd už kraj objíma. Radosť sa šíri svätým večerom každý na blízkych spomína. Spomienku a prianie krásnych Vianoc a šťastlivý Nový rok praje …